Vacature commercieel medewerker binnendienst

Gelmo B.V. is al meer dan 100 jaar dé specialist op het gebied van terreinbeveiliging. Met een breed assortiment aan hekwerken, poorten en beveiligingsmogelijkheden bieden wij onze klanten, zowel particulier als zakelijk, een fullservice oplossing zonder omkijken. Om al onze klanten deze service te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Functieomschrijving:

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor onze  klanten en leid je het gehele commerciële proces in goede banen. Je ondersteunt de buitendienst, maar zorgt ook zelfstandig voor de uitvoering van diverse verkoopaspecten. Met jouw helikopterview behoud je het overzicht en weet je precies wat er allemaal speelt. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitbrengen van offertes, het proactief benaderen van potentiële klanten en het verstrekken van informatie aan bestaande klanten. Bovendien hanteer je een strakke planning, stel je deze af met klanten en leveranciers en houd je de systemen bij. Je weet van aanpakken en speelt direct in op kansen die zich voordoen. Doelstellingen motiveren je en ieder contactmoment met een klant zie je als een kans om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Jouw profiel:

  • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding;
  • Commerciële drive;
  • Proactief, ondernemend en resultaatgericht;
  • Nauwkeurig en zelfstandig;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Ervaring met het Microsoft Office pakket;
  • Ervaring in een commerciële functie;
  • Beschikbaar voor 32 tot 38 uur per week;
  • Woonachtig in de nabije omgeving van Nijmegen.

Wij bieden:

Een afwisselende functie binnen een dynamische, resultaatgerichte en informeel team. Je wordt volledig ingewerkt door ervaren collega’s en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven te ontplooien. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en beschik jij over de drive om met Gelmo mee te groeien? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@gelmo.nl o.v.v. sollicitatie. Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen via 024 – 358 07 77 of stuur ons een bericht.