Terreinbeveiliging

Beveiliging bedrijventerreinen

Gelmo is gespecialiseerd in de terreinbeveiliging van uw bedrijf en van bedrijventerreinen. Een goede en robuuste omheining middels een hekwerk is daarbij een prima start, maar goede beveiliging van een terrein vraagt meer. Het gaat dan niet alleen om inbraakpreventie maar ook om het in de hand houden van de toegang tot uw terrein middels moderne toegangspoorten, slagbomen etc. Gelmo adviseert u over de mogelijkheden om uw terrein veilig af te schermen, en informeert u over de oplossingen voor de gecontroleerde toegang tot

Bescherm uw bedrijventerrein met een Gelmo omheining en toegangspoort

De eerste stap in een optimale beveiliging van uw terrein is een goede omheining. Gelmo biedt hiervoor hekwerken in alle soorten en maten. Er is o.a. keuze uit spijlenhekwerk, draadmathekwerk en gaashekwerk. Er zijn verschillende niveaus van bescherming van het terrein, waar voor het ene bedrijf een gaashekwerk afdoende is, zo kan een ander bedrijf behoefte hebben aan een robuuster spijlenhekwerk. Gelmo werkt altijd op maat, en adviseert u in een volledige beveiliging. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor extra veiligheid, middels hekwerkdetectie. Deze beveiliging maakt het vrijwel onmogelijk over het hekwerk of de poort te klimmen.

Beveilig uw terrein met Gelmo

Het beveiligen van uw bedrijventerrein met alleen een omheining is niet afdoende om diefstal en vandalisme tegen te gaan. Ongenodigde gasten maakt u het liefst zo moeilijk mogelijk het terrein ongezien te betreden. Gelmo biedt, naast de omheining, verschillende beveiligingsopties voor uw bedrijfsterrein. Een kleine greep uit ons aanbod voor terreinbeveiliging:

  • Schuifpoort; Veiligheid in toegang voor zowel kleine als grote bedrijven. Bij Gelmo verkrijgbaar in handmatige en elektrische uitvoering.
  • Draaipoort; een stukje veiligheid voor zowel kleine als grote bedrijventerreinen. Bij Gelmo verkrijgbaar in handmatige en elektrische uitvoering.
  • Tourniquet, ofwel draaihek; waarmee telkens toegang wordt verschaft aan één persoon, eventueel met fiets of motor.
  • Slagboom; de Gelmo slagboom opent en sluit snel en is voorzien van de juiste veiligheidsvoorzieningen. Slagbomen kunnen zowel worden geleverd in automatische als handbediende uitvoering, en in meerdere breedtematen
  • Speedgate, ofwel snel vouwhek; een poort die razendsnel opent en sluit. Bijkomend voordeel is dat het ook, net zoals de schuifpoort, de toegang voor voetgangers afsluit.

Terreinbeveiliging; optimaal, maar toch gastvrij

Bent u op zoek naar de juiste partner voor de beveiliging van uw bedrijfsterrein? Gelmo is dé specialist op het gebied van terreinbeveiliging. Wij helpen u graag bij het vaststellen van de risico’s om zo te komen tot een optimaal veilig, maar tevens gastvrij, bedrijventerrein. Zo bekijken wij, samen met u, op welke punten we uw terrein (extra) kunnen beveiligen. We presenteren u de mogelijkheden en adviseren over de meest optimale terreinbeveiliging. Vanzelfsprekend verzorgen we de montage tot in de puntjes.

Kiest u voor Gelmo? Dan kiest u voor een totaaloplossing voor de beveiliging van uw bedrijfsterrein!