Gelmo levert tijdelijk hekwerk voor diverse toepassingen. Al meer dan 100 jaar zijn wij bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van kwalitatief hoogstaande hekwerken. Dat geldt ook voor onze tijdelijke hekwerken: een handige uitkomst voor o.a. evenementen. Een tijdelijk hekwerk is dé manier om een sportevenement, muziekconcert of festival af te schermen voor onbevoegden. U kiest bij ons uit verschillende dranghekken en afschermhekken. Gelmo zorgt voor tijdelijk hekwerk dat aansluit bij uw situatie en omgeving!

Evenementenhekken

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Zo speelt ook veiligheid een belangrijke rol. Denk hierbij aan beveiliging van een evenemententerrein of het controleren van bezoekersstromen. Evenementenhekken zorgen ervoor dat bezoekersstromen in goede banen worden geleid en schermen bepaalde gebieden af voor onbevoegden. Gelmo levert onder andere dranghekken en afschermhekken zodat u mensen op afstand kunt houden en het evenemententerrein kunt afbakenen. Gelmo verzekert u van een goed beveiligd terrein op meerdere fronten.

Bouwhekwerken

Een andere bekende toepassing van tijdelijk hekwerk is bouwhekwerk of werfhekwerk. Deze zorgen voor een bijdrage aan de veiligheid van uw omgeving. Met grote machines en zware materialen kent een bouwplaats vele risico’s en gevaren. U wilt daarom voorkomen dat onbevoegden zomaar uw bouwterrein betreden. Maar ook de veiligheid op de bouwplaats staat centraal. Voorkom ongelukken door het plaatsen van bouwhekken om bepaalde delen van uw terrein af te bakenen. Gelmo levert en monteert tijdelijk bouwhekwerk waarmee u het bouwterrein effectief afsluit en beveiligt tegen onbevoegden en ongewenste bezoekers.

Wij helpen u graag verder!

Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden en functionaliteiten van onze tijdelijke hekwerken. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan op deze pagina of telefonisch via 024 - 358 077 7. Een van onze adviseurs staat voor u klaar met antwoord op al uw vragen. U kunt natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen. Gelmo Tijdelijke hekwerken, dat staat!