slagboom bedrijf

Slagboom

Een slagboom is een goede manier om uw terrein te beveiligen en de verkeersstromen op uw terrein te regelen. Het is een snelle, makkelijk en klantvriendelijk systeem waarmee u eenvoudig bepaalt wie wel en wie niet uw terrein mag betreden. Slagbomen openen en sluiten snel waardoor wachttijden beperkt blijven. In combinatie met een hekwerk kunnen ongenode bezoekers uw terrein niet betreden. Bovendien zorgt u ervoor dat u geen last heeft van ongewenst geparkeerde voertuigen op uw terrein.

TOEGANGSCONTROLE

Slagbomen zijn op diverse manieren en met verschillende systemen uit te rusten. Zo kan een slagboom worden geopend op het moment dat er een auto gedetecteerd wordt of gedurende bepaalde tijd geopend blijven. Het is mogelijk de slagboom uit te rusten met een controlesysteem. Dit kan onder meer door middel van een intercom. Met het toegangscontrolesysteem sluit u het terrein eenvoudig af voor onbevoegden. Alleen geautoriseerde personen hebben zo toegang tot het terrein. Het is belangrijk om vooraf te kijken welk toegangscontrolesysteem het beste aansluit bij uw bedrijf.
Slagbomen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijventerreinen, opslagterreinen, (lucht)havens, transport- en distributiebedrijven, garages, parkeerplaatsen, campings en tankstations.

ELEKTRISCHE EN HANDBEDIENDE SLAGBOMEN

Gelmo heeft twee verschillende typen slagbomen; elektrische en handbediende slagbomen.
Elektrische slagbomen hebben een laag energieverbruik, maar voldoende kracht om snel te openen en te sluiten. De maximale armlengte van een slagboom is 8,5 meter. Lange slagbomen worden in combinatie met een vangpaal gemonteerd. Dit is de paal waarop de slagboom rust als het gesloten is en leveren wij in een vaste of een scharnierende variant. Een optioneel magneetslot zorgt ervoor dat de slagboom niet zomaar geopend wordt. De aandrijving van de slagboom zit in een sterke behuizing.
Handbediende slagbomen werken met een gasveer. De slagbomen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn subtiele en elegante slagbomen, maar ook stevige en robuuste slagbomen. Het is mogelijk om de slagbomen te coaten of te voorzien van een rok. Desgewenst worden de slagbomen uitgerust met LED-verlichting.
Alle slagbomen kunnen in alle RAL kleuren worden geleverd.

SLAGBOOM AANSCHAFFEN?

Bent u geïnteresseerd in een slagboom of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op en onze adviseurs informeren u graag over de beste oplossing voor uw terrein. U kunt contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar (024) 35 80 77 7.