Schuifpoort

Een schuifpoort is een geschikte optie als u uw terrein wilt afsluiten voor onbevoegden of als uw terrein te weinig ruimte heeft voor een draaipoort. Ook creƫert u een veilige in- en uitgang. Bij Gelmo heeft u keuze uit een ruim assortiment aan schuifpoorten. Voor ieder type terrein en voor alle specifieke behoeften kunnen wij een schuifpoort produceren. Zo zijn onze poorten geschikt voor bedrijven maar ook gewoon als tuinpoort. Onze toegangspoorten zijn zowel praktisch als stijlvol. Een schuifpoort is een welkome toevoeging voor uw afrastering. Ook zijn de poorten goed te combineren met de Gelmo hekwerken.

VEILIGE EN PRAKTISCHE SCHUIFPOORTEN

Uw terrein wordt een stuk veiliger en praktischer met een schuifpoort. De poort zorgt voor een centrale in- en uitgang. U kunt de toegangspoort uitrusten met een puntenkam of met afgeschuinde spijlen. Hierdoor wordt het nog lastiger om het terrein te betreden. Een schuifpoort neemt minder ruimte in dan een draaipoort en opent en sluit ook sneller dan een draaipoort. Dit is ideaal voor terreinen die een extra stukje veiligheid nodig hebben en waar snelheid belangrijk is. De schuifpoorten zijn uit te rusten met LED-verlichting. Zo is de poort ook in de avond en nacht goed te zien. De schuifpoorten zijn er in een enkele en in een dubbele versie.

HANDMATIGE OF ELEKTRISCHE SCHUIFPOORT?

U kunt kiezen voor een handmatige of een elektrische schuifpoort. Bij de elektrische uitvoering wordt de poort geopend door middel van een motor. Er bestaan verschillende toegangssystemen om de motor te bedienen zoals; een afstandsbediening, intercom of codepaneel. Indien de poort frequent geopend wordt, is het verstandig om te kiezen voor een elektrische schuifpoort. Hierbij vraagt een bezoeker door middel van een toegangssysteem toegang tot het terrein. Voor kleinere terreinen met minder grote bezoekersstromen kan een handmatige schuifpoort voldoende zijn. Gemak en extra veiligheid kunnen ook redenen zijn om voor een elektrische schuifpoort te kiezen. De schuifpoorten zijn beschikbaar op rail en in een vrijdragende variant.

SCHUIFPOORT OP UW TERREIN?

Bij Gelmo kunt u schuifpoorten in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren bestellen. Daardoor hebben wij voor iedere locatie, beveiligingsbehoefte en budget de ideale oplossing. Vanuit onze vakkennis adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en opties. Wij helpen u graag om uw terrein zo optimaal mogelijk te beveiligen. Bel (024) 358 07 77 of vul het contactformulier in om een afspraak voor een adviesgesprek te maken.