Schuifpoort

Een schuifpoort is een geschikte optie als u uw terrein wilt afsluiten voor onbevoegden, een veilige in- en uitgang wilt creƫren of als uw terrein bijvoorbeeld te weinig ruimte heeft voor een draaipoort. Bij Gelmo heeft u keuze uit een ruim assortiment aan schuifpoorten. Voor ieder type terrein en voor alle specifieke behoeften kunnen wij een schuifpoort produceren. Onze schuifpoorten zijn zowel praktisch als stijlvol en zijn een welkome toevoeging voor uw terrein. Ook zijn de schuifpoorten goed te combineren met de Gelmo hekwerken.

VEILIGE EN PRAKTISCHE SCHUIFPOORTEN

Uw terrein wordt een stuk veiliger en praktischer met een schuifpoort. Een schuifpoort zorgt voor een centrale in- en uitgang. Door de poort uit te rusten met een puntenkam of met afgeschuinde spijlen houdt u onbevoegden van uw terrein. Een schuifpoort neemt ook minder ruimte in dan bijvoorbeeld een draaipoort omdat de poort naar de zijkant openschuift. De schuifpoort opent en sluit ook sneller dan een draaipoort. Dit is ideaal voor terreinen die een extra stukje veiligheid nodig hebben en waar snelheid belangrijk is. Het is mogelijk de schuifpoorten uit te rusten met LED-verlichting, zo is de poort ook in de avond en nacht goed te zien. De schuifpoorten zijn er in een enkele en in een dubbele versie.

HANDMATIGE OF ELEKTRISCHE SCHUIFPOORT?

Een schuifpoort kunt u zowel in een handmatige als elektrische uitvoering bestellen. Bij de elektrische uitvoering wordt de schuifpoort bediend door middel van een motor. Er bestaan verschillende systemen om de motor van de poort te bedienen, zoals een afstandsbediening, intercom en codepaneel. Indien de poort frequent geopend wordt, zoals bij veel bedrijfsterreinen, is het verstandig om te kiezen voor een geautomatiseerde poort. Hierbij vraagt een bezoeker door middel van een communicatiesysteem met intercom toegang tot het terrein. Voor kleinere terreinen met minder grote bezoekersstromen kan een handmatige schuifpoort voldoende zijn. Maar uiteraard kunnen gemak en extra veiligheid ook redenen zijn om voor een geautomatiseerde schuifpoort te kiezen. De schuifpoorten zijn er in een vrijdragende variant en een railvariant.

SCHUIFPOORT OP UW TERREIN?

Bij Gelmo kunt u schuifpoorten in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren bestellen. Daardoor hebben wij voor iedere locatie, beveiligingsbehoefte en budget de ideale oplossing. Vanuit onze vakkennis adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en opties. Wij helpen u graag om uw terrein zo optimaal mogelijk te beveiligen. Bel (024) 358 07 77 of vul het contactformulier in om een afspraak voor een adviesgesprek te maken.