Schuifpoort

Schuifpoort

Een schuifpoort is een geschikte optie als u uw terrein wilt afsluiten voor onbevoegden of als uw terrein te weinig ruimte heeft voor een draaipoort. Ook creƫert u een veilige in- en uitgang. Bij Gelmo heeft u keuze uit een ruim assortiment aan schuifpoorten. Voor ieder type terrein en voor alle specifieke behoeften kunnen wij een schuifpoort produceren. Zo zijn onze poorten geschikt voor bedrijven, opritten en ook gewoon als tuinpoort. Onze toegangspoorten zijn zowel praktisch als stijlvol. Ze kunnen voor gebruiksgemak en snelheid elektrisch bedienbaar gemaakt worden met een motor als de poort meerdere keren per uur gebruikt wordt, maar ook er is ook de keuze om de poorten eenvoudig handmatig te openen en sluiten. Een schuifpoort is een welkome toevoeging voor uw afrastering. Ook zijn de poorten goed te combineren met alle verschillende Gelmo hekwerken.

VEILIGE EN PRAKTISCHE SCHUIFPOORTEN

Uw terrein wordt een stuk veiliger en praktischer met een schuifpoort. De poort zorgt voor een centrale in- en uitgang. Onze schuifpoorten worden met uiterst stevige fundering in de grond vastgemaakt en zijn van staal. U kunt de toegangspoort uitrusten met een puntenkam of met afgeschuinde spijlen. Hierdoor wordt het nog lastiger om het terrein te betreden. Een schuifpoort neemt minder ruimte in dan een draaipoort en opent en sluit ook sneller dan een draaipoort. Dit is ideaal voor terreinen die een extra stukje veiligheid nodig hebben en waar snelheid belangrijk is. De schuifpoorten zijn uit te rusten met LED-verlichting. Zo is de poort ook in de avond en nacht goed te zien. De schuifpoorten zijn er in een enkele en in een dubbele versie.

HANDMATIGE OF ELEKTRISCHE SCHUIFPOORT?

U kunt kiezen voor een handmatige, of een elektrische schuifpoort. Bij de elektrische uitvoering wordt de poort aangedreven door middel van een motor om de poort te openen. Er bestaan verschillende toegangssystemen om de motor te bedienen zoals; een afstandsbediening, intercom of codepaneel. Indien de poort frequent geopend wordt, zoals bij een groot bedrijventerrein, is het verstandig om te kiezen voor een elektrische schuifpoort. Hierbij vraagt een bezoeker door middel van een toegangssysteem toegang tot het terrein. Voor poorten vanaf negen meter adviseren wij ook een elektrische variant i.v.m. het gewicht van de poort. Voor kleinere terreinen met minder grote bezoekersstromen of particuliere woningen kan een handmatige schuifpoort, ook wel manuele schuifpoort genoemd, voldoende zijn. Gemak en extra veiligheid kunnen ook redenen zijn om voor een elektrische variant te kiezen. De schuifpoorten zijn beschikbaar op rail en in een vrijdragende variant.

SCHUIFPOORT OP RAIL OF VRIJDRAGENDE SCHUIFPOORT

De schuifpoorten zijn beschikbaar op rail en in een vrijdragende variant. Bij de railvariant rijdt de poort over een rail die in de grond zit bevestigd. Bij de vragende variant zweeft het hekwerk als het ware boven de grond. Het voordeel van een vrijdragende schuifpoort is dat vuil, blad of stenen de poort niet verhinderen. Het voordeel van een schuifpoort op rail is dat de poort in het geheel korter is. Anders dan bij de vrijdragende variant heb je bij een poort op rail geen contragewicht. Er komen minder grote krachten op de poort waardoor er geen contragewicht nodig is. Dit kan een voordeel zijn, want er is minder extra ruimte nodig aan de zijkant van de poort.

SCHUIFPOORT PRIJZEN

De prijs van een schuifpoort is afhankelijk van de door u gekozen opties. Zo kunt u een schuifpoort uitbreiden met diverse toelatingsmogelijkheden om de veiligheid te optimaliseren, zoals een camera, scanner, ticketsysteem, tijdschakelaar, etc. Daarnaast zijn ook de uitvoering, breedte van de doorgang, materiaalkeuze en het al dan niet automatiseren bepalend voor de prijs. Voor een gespecificeerde vrijblijvende offerte kunt u ons uw wensen en eisen toesturen.

SCHUIFPOORT OP UW TERREIN?

Bij Gelmo kunt u schuifpoorten in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren bestellen. Daardoor hebben wij voor iedere locatie, beveiligingsbehoefte en budget de ideale oplossing. Vanuit onze vakkennis adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en opties. Wij helpen u graag om uw terrein zo optimaal mogelijk te beveiligen. Bel (024) 358 07 77 of vul het contactformulier in om een afspraak voor een adviesgesprek te maken.