Dubbele automatische inrijpoort

Draaipoort

Met een draaipoort sluit u uw terrein af tegen ongewenste bezoekers en indringers. Een draaipoort wordt ook wel een inrijpoort genoemd, omdat het vaak wordt gebruikt als poort van een oprit. Draaipoorten zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen. Bij Gelmo vindt u draaipoorten in veel verschillende stijlen, die aansluiten bij de sierhekwerken die wij verkopen. Wat uw wensen ook zijn, bij Gelmo BV – Hekwerken & Poorten bent u aan het juiste adres voor een draaipoort op maat.

ENKELE OF DUBBELE POORT

Draaipoorten zijn te verkrijgen in een enkele of dubbele deursuitvoering en in verschillende maten. Ze zijn zowel geschikt voor smalle als brede doorgangen en passen daardoor vrijwel bij iedere oprit. Een enkele draaipoort kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de toegang naar uw tuin of terras te beveiligen. Een dubbele draaipoort is erg geschikt om de toegang tot uw oprit af te schermen. Zo bent u ervan verzekerd dat voertuigen veilig geparkeerd staan. De draaipoorten kunnen met een puntenkam of met afgeschuinde spijlen worden geleverd; zo houdt u nog beter ongewenste bezoekers en indringers buiten uw terrein.

HANDMATIGE OF ELEKTRISCHE DRAAIPOORT

Een draaipoort is zowel in een handmatige als een elektrische uitvoering leverbaar. De handmatige uitvoeringen zijn ideaal voor kleine poorten voor toegang naar uw tuin of terras. Kleine poorten zijn ook handig voor terreinen met minder bezoek. De elektrische uitvoering is ideaal voor bijvoorbeeld een oprit of een parkeerplaats. Maar uiteraard kunnen gemak en extra veiligheid ook redenen zijn om voor een elektrische draaipoort te kiezen. Het openen van een elektrische draaipoort kan door middel van een kleine afstandsbediening die in de auto gemonteerd kan worden. De afstandsbediening kan ook los worden meegenomen.

DRAAIPOORT BIEDT VEEL MOGELIJKHEDEN

Zowel bij een enkele als bij een dubbele poort zijn er veel mogelijkheden betreft design, afmeting en automatisering. Draaipoorten zijn doorgaans gemaakt van metaal, hout of gaas. Bij Gelmo vindt u draaipoorten in verschillende stijlen die aansluiten bij de sierhekwerken die wij verkopen. Met een sierpoort kiest u voor een product dat functioneel, veilig en elegant is. U kunt ervoor kiezen om uw draaipoort handmatig te openen en te sluiten, maar we kunnen de poort ook automatiseren. Zo kunt u vanuit huis toegang verlenen aan personen die aanbellen bij de poort.

DRAAIPOORT OP UW TERREIN?

Welk type poort voor u het meest geschikt is hangt af van de beschikbare ruimte en uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij informeren graag u over de mogelijkheden en opties. U kunt ook direct een afspraak met ons inplannen. Tijdens een eerste afspraak kunnen we uw wensen en situatie in kaart brengen en u adviseren over de beste optie. Bel (024) 358 07 77 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.