Poorten

Tuinpoort kopen

Naast hekwerken vindt u bij Gelmo ook een groot en ruim assortiment aan verschillende soorten poorten. Een betrouwbare en goedsluitende poort geeft u een gevoel van veiligheid en geeft u meer controle over uw eigen terrein. Met een goed beveiligde poort voorkomt u dat onbevoegden en ongewenste bezoekers uw terrein betreden. U bepaalt zelf wie u binnen laat en wie niet. Deze controle van bezoekersstromen kan zowel gewenst zijn voor zakelijk als particulier gebruik. Bij Gelmo kunt u terecht voor de aanschaf van een losse tuinpoort, maar natuurlijk ook voor een volledige hekwerkinstallatie of compleet toegangssysteem.

Toegangspoort

Toegangspoorten zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Over het algemeen zijn toegangspoorten op te delen in de volgende drie categorieën:

Een draaipoort is een traditionele poort die opent op basis van scharnieren. Draaipoorten zijn in vele uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een poort met één of twee deuren, voor een spijlenpoort of voor een poort van draadstaalmat. Een schuifpoort neemt minder ruimte in beslag en opent sneller dan een draaipoort. Schuifpoorten zijn dan ook zeer geschikt om grote bedrijfsterreinen af te sluiten. Met een tourniquette heb je een hoge mate van controle over je bezoekersstromen, want de tourniquette draait één richting op en laat steeds één persoon door. Deze draaipoorten zijn met name geschikt voor openbare plekken en bedrijfsterreinen.

Elektrische poort

Tegenwoordig zijn veel poorten geautomatiseerd waardoor u de poort gemakkelijk op afstand kunt bedienen. U kunt de poort bijvoorbeeld openen via de intercom of telefoon. Dit is gemakkelijk, snel en bovendien extra veilig. Alle poorten in het assortiment van Gelmo kunnen zowel mechanisch als elektronisch geleverd worden. Bij het installeren van de poort leggen wij alle benodigde elektronica en apparatuur aan zodat de poort direct te gebruiken is. Bij een geautomatiseerde poort is het extra belangrijk om deze regelmatig te onderhouden met een servicebeurt, zodat de poort in topconditie blijft en u altijd verzekerd bent van een optimale beveiliging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Via de button op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het plaatsen van een poort of hekwerk. U kunt ons uiteraard ook direct bellen voor het aanvragen van een offerte, het maken van een afspraak of als u nog vragen heeft. Ons telefoonnummer is 024 - 358 07 77.