Schuifpoort kopen

Een schuifpoort is een geschikte optie als u uw terrein wilt afsluiten voor onbevoegden en bijvoorbeeld te weinig ruimte heeft voor een draaipoort. Bij Gelmo heeft u keuze uit een ruim assortiment aan schuifpoorten. Voor ieder type terrein en voor alle specifieke behoeften kunnen wij een schuifpoort produceren. Onze schuifpoorten zijn zowel praktisch als stijlvol en zijn een welkome toevoeging voor uw oprit, tuin of bedrijfsterrein.

Veilige en praktische schuifpoorten

Schuifpoorten hebben één of twee deuren die naar de zijkant openschuiven. De poort neemt hierdoor minder ruimte in beslag dan een draaipoort. Daarnaast opent en sluit deze ook sneller dan een draaipoort. Dit zorgt voor een extra stukje veiligheid, waardoor een schuifpoort uitermate geschikt is om grote terreinen, zoals bedrijfsterreinen, af te sluiten.

Handmatige of elektrische schuifpoort?

Een schuifpoort kunt u zowel in een handmatige als elektrische uitvoering bestellen. Voor een elektrische bestaan er verschillende systemen om de poort te bedienen, zoals een afstandsbediening, intercom en codepaneel. Indien de poort frequent geopend dient te worden, zoals bij bedrijfsterreinen, is het verstandig om te kiezen voor een geautomatiseerde poort, waarbij de bezoeker door middel van een communicatiesysteem met intercom om toegang tot het terrein vraagt. Voor kleinere terreinen met minder grote bezoekersstromen kan een handmatige schuifpoort al voldoende zijn. Maar uiteraard kunnen gemak en extra veiligheid ook redenen zijn om voor een geautomatiseerde schuifpoort te kiezen.

Schuifpoort op uw terrein?

Bij Gelmo kunt u schuifpoorten in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren bestellen. Daardoor hebben wij voor iedere locatie, beveiligingsbehoefte en budget de ideale oplossing. Vanuit onze vakkennis adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en opties. Wij helpen u graag om uw terrein zo optimaal mogelijk te beveiligen. Bel 024 – 3580777 of vul het contactformulier in om een afspraak voor een adviesgesprek te maken.