Draaipoort kopen

Met een draaipoort sluit u uw terrein af tegen ongewenste bezoekers en indringers. Een draaipoort wordt ook wel een inrijpoort genoemd, omdat het vaak wordt gebruikt als poort van een oprit. Draaipoorten zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen. Bij Gelmo vindt u draaipoorten in veel verschillende stijlen, die aansluiten bij de sierhekwerken die wij verkopen. Wat uw wensen ook zijn, bij Gelmo Hekwerken bent u aan het juiste adres voor een draaipoort op maat.

Enkele of dubbele poort

Draaipoorten zijn te verkrijgen in een enkele of dubbele deursuitvoering en in verschillende maten. Ze zijn zowel geschikt voor smalle als brede doorgangen en passen daardoor vrijwel in iedere tuin of op iedere oprit. Een enkele draaipoort kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de toegang naar uw tuin of terras te beveiligen. Een dubbele draaipoort is erg geschikt om de toegang tot uw oprit af te schermen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw voertuigen veilig geparkeerd staan. En wanneer u ervoor kiest om de poort te automatiseren hoeft u niet uit uw auto te stappen om de poort te openen. Dit kan dan door middel van een kleine afstandsbediening die in de auto gemonteerd kan worden.

Draaipoort biedt veel mogelijkheden

Zowel bij een enkele als bij een dubbele poort zijn er veel mogelijkheden betreft design, afmeting en automatisering. Draaipoorten zijn doorgaans gemaakt van metaal, hout of gaas. Bij Gelmo vindt u draaipoorten in verschillende stijlen die aansluiten bij de sierhekwerken die wij verkopen. Met een sierpoort kiest u voor een product dat functioneel, veilig en elegant is. U kunt ervoor kiezen om uw draaipoort handmatig te openen en te sluiten, maar we kunnen de poort ook automatiseren. Zo kunt u vanuit huis toegang verlenen aan personen die aanbellen bij de poort.

Draaipoort op uw terrein?

Welk type poort voor u het meest geschikt is hangt af van de beschikbare ruimte en uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij informeren graag u over de mogelijkheden en opties. U kunt ook direct een afspraak met ons inplannen. Tijdens een eerste afspraak kunnen we uw wensen en situatie in kaart brengen en u adviseren over de beste optie. Bel 024 – 3580777 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.