Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk, ook wel draadmat genoemd, is een zeer geschikt type hekwerk om bedrijventerreinen, openbare locaties, maar ook privé terreinen mee af te schermen. Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit verticale en horizontale spijlen. Doordat de spijlen dicht op elkaar zijn geplaatst en doorsteken, is het hekwerk niet beklimbaar. Hierdoor is een draadmat hekwerk vanaf een hoogte van zo´n 2 meter ook een uitstekende keuze om uw terrein mee te beveiligen. Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen is relatief eenvoudig en laag in productiekosten. Daarom is het een uiterst geschikte vervanging voor gaashekwerk en afrastering.

DUBBELSTAAFMAT HEKWERK: VEEL MOGELIJKHEDEN

Gelmo produceert, levert en monteert het staafmat hekwerk voor u op maat. Hierbij heeft u keuze uit diverse mogelijkheden, zoals coating, kleur, afstand tussen de spijlen, hoogte, enzovoort. De staanders worden gemonteerd in twee varianten: rond en rechthoekig. Na plaatsing kunt u het hekwerk laten begroeien met klimop of het hekwerk bekleden met riet of kokosmatten voor extra privacy. Hierdoor krijgt het hekwerk een warmere uitstraling en zit u beschut in uw tuin. Natuurlijk kunt u het dubbelstaafs hekwerk ook open laten voor een ruimtelijk effect. De dubbelstaafmat hekwerken zijn te combineren met al onze hekwerken. Daarbij monteren wij ook hekwerken aan bestaande hekwerkconstructies. Ook is het mogelijk om een poort in uw dubbelstaafmat hekwerk te plaatsen. U kunt kiezen voor een dubbelstaafmat poort maar ook voor een ander soort poort. Zo zijn er diverse opties zoals draaipoorten, schuifpoorten of speedgates.

Sport toepassingen

Dubbelstaafmat wordt vaak gebruikt op en rondom sportparken. Veel hockey-, tennis- en voetbalvelden worden omheind met een dubbelstaafmat hekwerk. De hekwerken zijn ideaal als veldafscheiding maar ook als ballenvanger. Het hekwerk beschermt toeschouwers tegen rondvliegende ballen maar is ook nuttig voor de sporters zodat zij de ballen op het veld houden. Gelmo heeft ook verschillende sportcourts geleverd die gemaakt zijn van dubbelstaafmat hekwerk. Dit zijn sportvelden die zijn omheind met een dubbelstaafmat hek. Deze sportcourts zijn uit te rusten met verschillende toepassingen zoals goals, panna goals, netten en basketbalborden. De courts zijn onder andere geschikt voor voetbal, basketbal, hockey, volleybal, tennis. De hekwerken zijn beschikbaar in verschillende kleuren; zo kunt desgewenst kiezen voor de kleuren van uw club of organisatie. De sportcourts zijn zeer geschikt voor gemeentes, scholen en sportverenigingen.

EEN DUBBELSTAAFMAT HEKWERK PLAATSEN OP UW TERREIN?

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Gelmo dubbelstaafmat hekwerken, dat staat!