Hekwerken

Hekwerk kopen

Gelmo is dé specialist op het gebied van hekwerk. Al meer dan 100 jaar zijn wij bezig met onze passie: het ontwerpen, produceren en plaatsen van hekwerken van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel sierhekwerk of een uniek design hekwerk, bij Gelmo bent u altijd aan het juiste adres voor het kopen van elk soort hekwerk. Onze hekwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en worden vervaardigd uit de beste metaalsoorten.

Uitgebreid assortiment hekwerken

Bij Gelmo vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende typen hekwerken. Een hekwerk is de ideale manier om uw eigen terrein af te scheiden en te beveiligen. Naast deze functionele eigenschappen kan het tegenwoordig ook een echte blikvanger zijn. De volgende hekwerken zijn zeer geschikte afrastering om uw tuin of terrein af te scheiden en kunnen zowel particulier als zakelijk worden gebruikt:

Gelmo levert naast traditionele hekwerken ook een zeer divers assortiment aan hekwerken met uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een balkonhek, geleidehekken, afrastering en plantsoenhekwerken. Tevens is Gelmo gespecialiseerd in unieke en verrassende design- en projecthekwerken en zijn wij officiële dealer van Lace Fence hekwerken.

Hekwerk = maatwerk

Ieder project van Gelmo is uniek en bij ons staan uw persoonlijke wensen centraal. Bent u op zoek naar een hekwerk ter beveiliging van uw terrein? Dan kunnen wij u diverse opties bieden om ongewenste bezoekers tegen te gaan, zoals een overklimbeveiliging door middel van puntdraden of bijvoorbeeld een kambuis. Of bent u juist op zoek naar een sierhekwerk voor uw voortuin? Dan kijken wij samen met u naar de ideale hoogte, kleur (RAL kleuren) en uitvoering.

Meer informatie?

Als hekwerkspecialist adviseren wij u graag bij de aanschaf en het ontwerp. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 024 - 358 07 77 of vul het contactformulier in.