Spijlenhekwerk op maat

Spijlenhekwerk is de luxe variant op het gebied van terreinafscheidingen. Door zijn robuustheid en stevige verticale spijlen is een spijlenhekwerk een uitstekende keuze voor de beveiliging van bedrijventerreinen, openbare locaties of tuinen. Gelmo produceert, levert en monteert dit type hekwerk voor u op maat.

Spijlenhekwerk: veilig en robuust

Een spijlenhek wordt gekenmerkt door verticale, metalen spijlen. Het is een uiterst geschikte manier om uw terrein te beveiligen. De spijlen zijn namelijk zeer stevig en robuust en daardoor moeilijk te verbuigen. Bovendien is de afstand tussen de spijlen klein, waardoor indringers uw terrein niet door de spijlen kunnen betreden. Een hoog spijlenhekwerk is daarom al zeer veilig. Voor een extra stukje veiligheid kunt u bij ons ook kiezen voor een anti-klimbeveiliging. Deze beveiliging bestaat uit metalen scherpe punten die het vrijwel onmogelijk maakt om het hek te beklimmen.

Afrastering die aansluit bij uw wensen

Om uw bedrijf of privédomein meer uitstraling te geven kiest u bij ons spijlenhekwerk dat past bij uw wensen en omgeving. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kiest bij ons de coating, kleur van de coating, afstand tussen de spijlen en de hoogte van het hekwerk. Wij houden rekening met uw wensen op het gebied van veiligheid, functionaliteit en stijl. Met moderne productiemethodes voorziet Gelmo u van een hoge kwaliteit spijlenhekwerk. Zo bent u verzekerd van de beste keuze!

De mogelijkheden van een spijlenhekwerk

Heeft u interesse in een spijlenhekwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij helpen u in het realiseren van uw wensen op het gebied van een  spijlenhek. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan op deze pagina of telefonisch via 024 - 35 80 77 7. Onze adviseurs staan voor u klaar met antwoord op al uw vragen. Gelmo spijlenhekwerk, dat staat!