Sierhekwerk specialist

Bent u op zoek naar een sierhekwerk? Dan bent u bij Gelmo aan het juiste adres. Gelmo is al decennialang de specialist op het gebied van hekwerk. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan sierhekwerk op maat in diverse stijlen. Hekwerk is op de eerste plaats natuurlijk functioneel, maar het heeft tegenwoordig zeker ook een decoratieve functie. Een sierhekwerk is een sierraad voor uw tuin en geeft uw tuin een stijlvolle uitstraling.

Verschillende stijlen

Bij Gelmo vindt u sierhekwerken in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern en van robuust tot elegant. Een hekwerk kan uw tuin een geheel nieuwe uitstraling geven. Zo kan het plaatsen van een hekwerk bij een modern huis zorgen voor een mooi contrast tussen klassiek en modern. Van welke stijl u ook houdt, bij Gelmo vindt u zeker een passend sierhekwerk.

Sierhekwerk op maat

In onze werkplaats produceren wij al het sierhekwerk dat wij verkopen. Het sierhekwerk maken wij voor u op maat en is aan te passen naar uw eigen wensen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende afmetingen, hekpunten, bogen etc. Daarnaast heeft u ruime keuze uit RAL-kleuren, waarbij bijna alle kleuren tot de mogelijkheden behoren. Zo bent u verzekerd van een hekwerk dat perfect past bij uw wensen en uw tuin.

Sierhekwerk kopen?

Wij denken graag met u mee bij het ontwerp en de realisatie van uw sierhekwerk. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u een gedegen advies geven over de verschillende opties. Tijdens een afspraak brengen wij uw wensen in kaart en bespreken wij de vele mogelijkheden. Bel 024 – 3580777 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.