Gaashekwerk: functioneel en goedkoop

Wilt u een gaashekwerk kopen? Gelmo levert en monteert voor u de zeer bekende gaashekwerken, ofwel gaasafrasteringen, in diverse stijlen. Een goedkoop én functioneel alternatief voor de afrastering van uw terrein of tuin.

Gaashekwerk = afrastering op maat

De gaashekwerken zijn de oudste en bekendste wijzen om uw perceel af te schermen. Vanwege de vriendelijke uitstraling en de interessante prijzen is gaashekwerk nog steeds de meest voorkomende hekwerk variant. Dit komt mede doordat het op vele manieren inzetbaar is. Gaasafrastering wordt gemaakt van metaaldraden en kan bewerkt worden tot vele typen hekwerken. Zo kan het functioneren als omheining voor tuinen, dieren of (bedrijfs)terreinen. Het mooie aan hekwerk met gaas is dat het na plaatsing de mogelijkheid biedt om het te laten begroeien met bloemen of klimop om zo meer privacy te creëren. Hierdoor ontstaat een warmer en beschuttend effect. Gelmo houdt rekening met uw wensen en omgeving en verzekert u van een passende keuze als het gaat om gaashekwerk.

Functionele én veilige terreinomheining

Gelmo voorziet u van gaashekwerken in verschillende samenstellingen en in diverse maaswijdtes. De maaswijdte staat voor het oppervlak van de gaten in het hekwerk. Een gaashekwerk kan uitstekende veiligheid waarborgen indien deze voorzien is van een zeer kleine maaswijdte. Wij bieden daarnaast een anti-klimbeveiliging door middel van puntdraad, hetgeen uw perceel uitstekend beschermd tegen indringers. Dit is onder andere een zeer geschikte optie voor bedrijventerreinen. Op deze manier is een gaashekwerk niet alleen functioneel, maar ook zeer veilig!

Gaashekwerk op uw terrein?

Wij helpen u graag verder in het realiseren van uw wensen op het gebied van gaasafrastering. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier of via 024 - 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen. Gelmo gaashekwerken, dat staat!