Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat hekwerk, ook wel draadmat genoemd, is een zeer geschikt type hekwerk om bedrijventerreinen, openbare locaties, maar ook privé terreinen mee af te schermen. Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit verticale en horizontale spijlen. Doordat de spijlen dicht op elkaar zijn geplaatst, is het hekwerk niet beklimbaar. Hierdoor is een staafmat hekwerk vanaf een hoogte van zo´n 2 meter ook een uitstekende keuze om uw terrein mee te beveiligen. Dubbelstaafmat hekwerk is relatief eenvoudig te plaatsen en laag in productiekosten. Daarom is het een uiterst geschikte vervanging voor gaashekwerk en afrastering.

Dubbelstaafmat hekwerk: veel mogelijkheden

Gelmo produceert, levert en monteert staafmat hekwerk voor u op maat. Hierbij heeft u keuze uit diverse mogelijkheden, zoals coating, kleur van de coating, afstand tussen de spijlen, hoogte, enzovoort. Bovendien kunt u na plaatsing ervoor kiezen om het hekwerk te laten begroeien met klimop of het hekwerk te bekleden met riet of kokosmatten voor extra privacy. Hierdoor krijgt het hekwerk een warmere uitstraling en zit u beschut in uw tuin. Natuurlijk kunt u het hekwerk ook open laten voor een ruimtelijk effect. Het is mogelijk om een poort in uw dubbelstaafmat hekwerk op te nemen. Voor privé gebruik volstaat een simpele draaipoort van staafmatten al. Voor zakelijk gebruik zijn er diverse opties, zoals een elektrische schuifpoort, draaipoort of snelle speedgate.

Een dubbelstaafmat hekwerk op uw terrein?

Heeft u interesse in een dubbelstaafmat hekwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over de verschillende opties en uitvoeringen. Laat uw gegevens achter op onze contactpagina of klik op de button ‘Vraag offerte aan’ bovenaan deze pagina. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte, afgestemd op uw situatie, wensen en eisen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op: 024 – 358 07 77. Een van onze adviseurs zal u dan verder helpen met al uw vragen.