Hekwerken en poorten behoeven tegenwoordig niet alleen maar functioneel te zijn. Een stijlvol en uniek design is exclusief en volledig naar eigen wens in te vullen. Gelmo biedt diverse mogelijkheden om u te voorzien van hekwerk en poorten met een exclusieve uitstraling. is. Onze design hekwerken zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons aanbod. De bijzondere vormgeving en unieke look and feel maken een design hekwerk tot een stijlvolle afscherming van uw terrein. Bent u op zoek naar een design hekwerk? Wij kunnen uw eigen ontwerpen voor u verwerken en tekenen, hebben zelf meerdere exclusieve ontwerpen, maar leveren tevens namens enkele exclusieve ontwerpers. Naar wens kunnen de poorten voorzien worden van luxueuze aanvullende producten zoals solide en snelle elektrische aandrijvingen, smartphone bediening, cameramogelijkheden, etc. Wij adviseren u graag.

LACE FENCE®

Het Lace Fence®, van Dutch Design House ‘De makers van’, geeft uw omgeving een exclusieve uitstraling en is in diverse varianten verkrijgbaar. Het hekwerk kenmerkt zich door unieke patronen die zijn gebaseerd op kanten weefsels. Het bijzondere Lace Fence® wordt door Gelmo voor u in frames verwerkt en is toepasbaar in bijvoorbeeld poorten of balkon hekwerken.

HARRY BOLEY®

Ook de poorten van Harry Boley® zijn bijzonder fraai ontworpen en vormgegeven en geven uw omgeving een exclusieve uitstraling. De Boley poorten zijn inmiddels een begrip geworden binnen de hekwerkbranche en Gelmo is trotse hofleverancier van Boley®. Daarnaast bieden wij ook Ontmoetingshekwerk aan. Het Ontmoetingshekwerk is een product van Tejo Remy en Rene Veenhuizen, en is mede door toedoen van beide ontwerpers al op diverse mooie plaatsen gemonteerd. Dit hekwerk legt een prachtige verbinding tussen mensen.

Advies over design hekwerk

Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden van onze design hekwerken. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 024 - 358 077 7. Een van onze adviseurs staat voor u klaar met antwoord op al uw vragen. U kunt natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen. Gelmo Design hekwerken, dat staat!